Houd me vast weekend voor echtparen

Zit je in een sleur of in een relatiedipje? Tijd voor een relatieboost.

Op 17, 18 en 19 april houden wij een “HOUD ME VAST WEEKEND”

  1. Wil je meer uit jullie relatie halen dan er op dit moment in zit?
  2. Is jullie relatie toe aan een nieuwe impuls?
  3. Is het wel goed tussen jullie, maar mis je soms de verbinding?
  4. Zijn er thema’s die steeds terugkeren en waar je het gevoel bij hebt dat je in cirkeltjes draait?
  5. Kortom, is jullie relatie toe aan een ‘APK’?

Om jullie waardering en liefde voor elkaar weer te laten stromen en daarmee jullie relatie weer bruisender te laten zijn, is het ‘Houd me vast”- programma ontwikkeld.

Waar?
Aan de Kleidijk 4 in Diepenheim ligt B&B Boerenbed ‘t Morshuis, een prachtige vakantieboerderij. Dit B&B is gelegen tussen de bossen van Landgoed Weldam en kasteel Nijenhuis. Rond het erf is veel ruimte en diverse zitjes, zelfs een koffie- en thee hoek. Waar vroeger het hooi werd opgeslagen, zijn 4 ruime gezellige kamers gerealiseerd met allemaal een eigen badkamer. De ‘Deel’, beneden, is een karaktervolle ruimte voor het organiseren van workshops en gezelschapsspelen. Hier kan een gezelschap in alle rust ontbijten en gezellig samen zijn.

Het programma
Bij ‘Houd me vast” staat de relatie centraal en werken we vanuit emoties. Emoties zijn de kern van alle belangrijke relaties, zoals de relatie met de partner, kinderen en ouders. Emoties geven aan welke wel/ niet vervulde behoeften er zijn. Door meer duidelijkheid hierover, zowel bij jezelf als de ander, kun je dit delen. Dit bevestigt de verbinding met de ander.

Onderwerpen die aan bod komen zijn.
– Emoties in liefde en verbinding/hechting
– (Destructieve) patronen binnen relaties
– Opzoeken en vinden van zere plekken van vroeger
– Verder bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken

Tijdens de bijeenkomsten werken we met videomateriaal, oefeningen en opdrachten. Ook krijgen de deelnemers huiswerk mee. Groepsopdrachten ontbreken tijdens de groepsbijeenkomsten en er zijn weinig groepsdiscussies. Het is vooral de bedoeling dat de partners samen aan de slag gaan! Hoewel het ‘Houd me vast’-programma voort vloeit uit EFT-therapie, zijn de weekenden geen therapie.

Het ‘Houd me vast weekend’ bieden we aan in groepen van maximaal zes paren en kost 650 euro, incl. 2 overnachtingen, ontbijt, lunch en diner.

Het ‘Houd me vast weekend’ wordt gegeven door Marieke Warnawa, systeemtherapeut  en Gevorderd EFT therapeut (www.praktijksolide.nl) en Martin Meijer, systeemtherapeut en EFT- therapeut.

Voor meer informatie kun je ook onze speciale website bezoeken: www.relatieversterken.nl.