Mind2Open in het nieuw

Praktijkruimte in het nieuw

De vernieuwde praktijkruimte van Mind2Open in Goor.

Onlangs hebben de website en de praktijkruimte van mind2open een metamorfose ondergaan. De praktijkruimte was vier jaar geleden voorafgaand aan de opening voor het laatst onderhanden genomen. Tijd dus voor een opfrisbeurt.

We hebben de muren voorzien van een nieuw laagje verf en de inrichting is helemaal aangepast aan deze tijd. We hebben vier nieuwe stoelen geplaatst zodat we comfortabel kunnen praten en nog beter met uw problematiek aan de slag kunnen. De praktijk voelt meer opgeruimd en de sfeer is een stuk warmer nu. We zijn erg tevreden over hoe het is geworden.

Nieuwe website

Ook de website heeft een opfrisbeurt gehad. Robert Redeker van reclamebureau RDKR uit Goor heeft de website onderhanden genomen en deze voorzien van een nieuwe look and feel. Op de achtergrond zijn vele aanpassingen gedaan die niet direct zichtbaar zijn maar ook aan de ‘voorkant’ is veel veranderd. Zo is de inrichting van de website logischer ingericht. Op deze manier hopen we dat u sneller kunt vinden wat u zoekt. Samen met Maud de Jong hebben we veel van de teksten aangepast en uitgebreid met nog meer relevante informatie.

Bent u benieuwd hoe de praktijk is geworden? Ik nodig u van harte uit om een keertje te komen kijken. Maak hiervoor een afspraak via het contactformulier. U bent van harte welkom!