Corona Mind2Open Hof van Twente

Mind2Open in tijden van het Coronavirus

Het zijn voor iedereen onzekere tijden. Wij willen je laten weten dat traumabehandelingen bij Mind2Open gewoon door kunnen gaan, zonder bang te zijn voor besmettingsgevaar. De IEMT kan gegeven worden door een glazen wand die aanwezig is in onze praktijkruimte. Verder houden we natuurlijk de richtlijnen van het RIVM en GGD aan. Ook videobellen is mogelijk. Heb je hier vragen over laat het dan weten via het contactformulier of via Whatsapp. Het kan zijn dat het momenteel iets drukker is dan normaal. We wensen iedereen heel veel sterkte en wijsheid. Zorg goed voor jezelf én voor anderen.

NB als je de website bezoekt via je computer dan kun je Whatsapp for Web installeren om te chatten. Anders kun je je bericht via je mobiel versturen. Whatsapp for web kun je hier installeren. Je dient dan de code te scannen met je mobiel om in te loggen. Klik op de drie puntjes in Whatsapp en kies voor WhatsApp Web.