Info

Meer informatie

Voordat u besluit om therapie te gaan volgen is het goed om u te informeren. In deze afdeling van de website vindt u antwoord op vragen als:

  • Wordt mijn therapie vergoed?
  • Wat is het therapie aanbod?
  • Welke therapie is voor mij geschikt?
  • Kunt u voorbeelden geven van ervaringen van cliënten?

U leest er hier alles over. Mocht u geen antwoord op uw vragen vinden dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen.

Welke therapie past bij mij?

Bij Mind2Open kunnen kinderen, jongeren en volwassenen terecht voor hulp bij psychologische en opvoedkundige problemen. Mind2Open is gespecialiseerd in partnerrelatietherapie, gezinstherapie en traumabehandeling.

Wordt mijn therapie vergoed?

Behandeling bij Mind2Open wordt veelal gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Check dit vooraf bij uw verzekeraar. Lees er alles over op de pagina vergoeding en tarieven.

Voorbeelden uit de praktijk

We kunnen van alles vertellen over onze praktijk. Maar wat zeggen de mensen zelf? Lees de ervaringen van cliënten of bekijk enkele cases zoals die van Nina over chattherapie of het helende verhaal van de hond Snuffie.

Handige links

Op deze pagina vindt u een aantal handige links die ik voor u heb verzameld. Het bevat o.a. links van beroepsverenigingen, huisartsen, websites over beelddenken en anders leren en oplossingsgerichte websites.

Verklarende woordenlijst

Op deze website worden soms termen, afkortingen en behandelingen genoemd. Een uitleg van sommige van deze termen vindt u op deze pagina.