Mind2Open-methode

Verschillende werkwijzen samengevoegd tot een nieuwe behandelvorm

Een nieuwe behandelvorm door verschillende werkwijzen

In de Mind2Open-methode zijn verschillende werkwijzen samengevoegd tot een nieuwe behandelvorm. Ik maak hierbij gebruik van onderdelen uit het EMDR-protocol , De Matrixmethode en NLP.

Dingen die u ‘in uw hoofd haalt’ kunnen er ook weer uit

Uit onderzoek is gebleken dat wij mensen ons ‘dingen in het hoofd zetten’. Ik bedoel hiermee dat u nare gebeurtenissen in uw hoofd opslaat als negatieve herinneringen of als zorgen voor de toekomst, die steeds op momenten dat het niet uitkomt ‘omhoog’ komen’. U weet wel, als van die vervelende reclameboodschappen op uw computer, die je steeds weer weg moet klikken om er even van verlost te zijn. Soms blijken het zelfs vervelende virussen op uw computer te zijn. Eigenlijk gebeurt dat ook met negatieve gebeurtenissen of zorgen voor de toekomst. U slaat negatieve gebeurtenissen als herinneringen uit het verleden en zorgen met betrekking tot uw toekomst op in uw hoofd als: beelden, geluiden, gevoelens, gedachten en soms ook in geuren en kleuren.

Werken aan een oplossing via de Mind2Open-methode

Met de Mind2Open-methode halen we samen deze negatieve beelden, geluiden, gedachten en gevoelens uit uw hoofd, zodat u er weer van verlost bent. Deze methodiek werkt zowel goed bij kinderen, jongeren als volwassenen.